
دانشگاه فردوسی مشهد در جمع حامیان کنگره میکروبیولوژی کاربردی
دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان سومین دانشگاه ایران از نظر قدمت که سال تاسیس آن به سال ۱۳۲۸ برمیگردد، به جمع حامیان کنگره بین المللی میکروبیولوژی کاربردی پیوست.
میکروبیولوژی کاربردی، علم نوین استفاده از میکروارگانیسم هاست که مباحث گسترده ای از سلامت، صنعت و محیط زیست را در برمیگیرد.
به طور کلی، میکروبیولوژی کاربردی با بررسی چالشها و مزایای استفاده از میکروبها در مقیاس وسیع، به ارتقا سلامت جامعه، حفاظت محیط زیست و توسعه صنایع کمک میکند و همچنین گام بزرگی در ایجاد توسعه پایدار برمیدارد. استفاده از میکروارگانیسمها برای بهبود کیفیت موادغذایی، تولید فرآورده های زیستی دارویی و نگه دارنده ها، کنترل زیستی، تولید سوخت پاک، تصفیه آلاینده ها، کنترل خوردگی و تولید برق توسط میکروارگانیسم ها نمونهای از اهمیت استفاده گسترده از این علم را نمایان می کند.
در همین راستا مرکز پژوهشی فرآوردههای طبیعی و زیستی دارویی دانشگاه اصفهان و دانشکده علوم و فناوریهای زیستی در همکاری با انجمن علوم و فناوری های میکروبی ایران اقدام به برگزاری نخستین کنگره بینالمللی و چهارمین کنگره ملی میکروبیولوژی کاربردی و با رویکرد ویژه در تولید ترکیبات زیست فعال نموده است.
این کنگره در تاریخ ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ در شهر اصفهان، در مرکز همایشهای پیامبر اعظم دانشگاه اصفهان با حضور اساتید برجسته داخل و خارج از کشور، دانشجویان، متخصصین صنایع مرتبط و همه علاقه مندان به علم میکروبیولوژی کاربردی برگزار خواهد شد.
دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان سومین دانشگاه ایران از نظر قدمت که سال تاسیس آن به سال ۱۳۲۸ برمیگردد، به جمع حامیان کنگره بین المللی میکروبیولوژی کاربردی پیوست.
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، به عنوان یکی از معتبرترین دانشگاههای پزشکی ایران به جمع حامیان کنگرهی بین المللی میکروبیولوژی کاربردی پیوست.
دانشگاه شهید بهشتی یکی از بزرگترین دانشگاههای ایران به جمع حامیان کنگرهی بین المللی میکروبیولوژی کاربردی پیوست.
در ثبتنام زودهنگام کنگره، که با استقبال گسترده جامعه علمی کشور همراه بود بیش از ۸۵۰ کاربر نسبت به ثبتنام اولیه اقدام کردند. با اتمام مهلت ثبت نام زودهنگام و ضمن استقبال چشمگیر متقاضیان، ثبت نام عادی در چهارمین کنگره ملی و نخستین کنگره بین المللی میکروبیولوژی کاربردی از ۲۸ اسفند ماه آغاز شد و تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت.
دانشگاه مازندران که هم اکنون بزرگترین مرکز آموزش عالی در این استان به شمار میرود و دارای سابقهای بالغ بر 43 سال است به جمع حامیان کنگره میکروبیولوژی کاربردی پیوست.
اتحادیه انجمنهای علوم زیستی ایران (IASBS) در زمینه میکروبیولوژی فعالیتهای متعددی را انجام میدهد که به ترویج و توسعه این علم در کشور کمک میکند.
دانشگاه Dong A (دانشگاه دونگ آ) یکی از دانشگاههای معتبر در کره جنوبی است. این دانشگاه در سال 1954 تأسیس شد و به عنوان یکی از مؤسسات آموزشی پیشرو در کشور شناخته میشود.
دانشگاه الزهرا (س)، بهعنوان یکی از مراکز علمی پیشرو با ۱۰ دانشکده، ۲ پژوهشکده و چندین گروه پژوهشی، نقش مهمی در توسعه علوم زیستی و فناوری ایفا میکند. دانشگاه الزهرا بهعنوان یکی از حامیان اصلی کنگره میکروبیولوژی کاربردی دانشگاه اصفهان، از این رویداد مهم علمی و تجاری حمایت مینماید.
امکان اقامت اقتصادی در اردوگاه شهید بهشتی اصفهان برای شرکتکنندگان کنگره بینالمللی میکروبیولوژی کاربردی، همراه با سرویس ایاب و ذهاب و امکان رزرو مستقیم هتلهای شهر اصفهان فراهم شد.
دانشگاه تهران، بزرگترین و معتبرترین مرکز آموزش عالی ایران، به جمع حامیان کنگره بینالمللی میکروبیولوژی کاربردی پیوست.
کانال آپارات چهارمين کنگره ملی و نخستین کنگره بینالمللی میکروبیولوژی کاربردی راهاندازی شد. این کانال با هدف بارگزاری محتواهای ویدئویی کنگره ایجاد شدهاست.
شورای سیاستگذاری کنگره بین المللی میکروبیولوژی کاربردی در جلسهای فوق العاده، با توجه به اختلالات سامانه ثبت نام، آخرين مهلت ثبت نام زودهنگام در کنگره را تا ساعت ۲۴ شنبه ۲۵ اسفند ماه تمدید کرد.
شورای راهبردی کنگره بینالمللی میکروبیولوژی کاربردی تصمیم به اعطای تخفیف ویژه ۳۰ درصدی برای نفرات برتر المپیادهای علمی کشور به منظور ثبتنام در چهارمین کنگره ملی و نخستین کنگره بینالمللی میکروبیولوژی کاربردی گرفت.
مسابقه طراحی شعار کنگره بین المللی میکروبیولوژی کاربردی با دریافت بیش از ۵۰ شعار خلاقانه از ۲۳ دی ماه لغایت ۷ بهمن برگزار شد.
در جلسه روز چهارشنبه اول اسفند ۱۴۰۳، شورای راهبردی کنگره بین المللی میکروبیولوژی کاربردی در پاسخ به درخواستهای متعدد متقاضیان ثبت نام، مهلت ثبت نام زودهنگام در کنگره را تا ۲۰ اسفند ماه تمدید کرد.
ستاد برگزاری کنگره بین المللی کنگره میکروبیولوژی کاربردی دومین ویرایش از دستورالعمل نگارش مقالات را منتشر کرد. این دستورالعمل به منظور رفع ابهامات و سوالات متقاضیان محترم تهیه شده است.
سومین جلسه شورای راهبردی اولین کنگره بینالمللی و چهارمین کنگره ملی میکروبیولوژی کاربردی با حضور اعضای کمیته علمی کنگره میکربیولوژی کاربردی به صورت مجازی برگزار شد. در این جلسه با بررسی وضعیت تشکیل کمیته علمی این کنگره، به تبادل نظر در خصوص موضوعات مختلف میان اعضای این کمیته پرداخته شد.
در جریان دومین جلسه شورای راهبردی اولین کنگره بینالمللی و چهارمین کنگره ملی میکروبیولوژی کاربردی که در روز چهارشنبه مورخ 1403/01/29 در محل دانشکده علوم و فناوریهای زیستی دانشگاه اصفهان برگزار شد، از پوستر و لوگوی این کنگره رونمایی شد.
دومین جلسه شورای راهبردی اولین کنگره بینالمللی و چهارمین کنگره ملی میکروبیولوژی کاربردی به صورت مشترک فیمابین دانشکده علوم و فناوریهای زیستی دانشگاه اصفهان و انجمن علوم و فناوریهای میکروبی پیرامون موضوع برگزاری کنگره، در روز چهارشنبه مورخ 1403/01/29 در محل دانشکده علوم و فناوریهای زیستی دانشگاه اصفهان تشکیل شد.
اولین جلسه شورای راهبردی اولین کنگره بینالمللی و چهارمین کنگره ملی میکروبیولوژی کاربردی با حضور اعضای هیأت علمی دانشکده علوم و فناوریهای زیستی دانشگاه اصفهان و مرکز پژوهشی فرآورده های طبیعی و زیستی دارویی دانشگاه اصفهان پیرامون تصمیمگیری در خصوص برگزاری کنگره، محل دانشکده علوم و فناوریهای زیستی دانشگاه اصفهان تشکیل شد.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 11.0.1)