دستورالعمل نگارش مقالات در کنگره بازآرائی شد.


ارسال شده در تاریخ :
دستورالعمل نگارش مقالات در کنگره بازآرائی شد.

ستاد برگزاری کنگره بین المللی کنگره میکروبیولوژی کاربردی دومین ویرایش از دستورالعمل نگارش مقالات را منتشر کرد. این دستورالعمل به منظور رفع ابهامات و سوالات متقاضیان محترم تهیه شده است.


به گزارش ستاد خبری کنگره بین المللی میکروبیولوژی کاربردی، کمیته علمی این کنگره دستورالعمل نگارش مقالات در کنگره را در تاریخ 27 بهمن 1403 بازآرائی نمود. این دومین ویرایش از دستورالعمل نگارش مقالات در کنگره بین المللی میکروبیولوژی کاربردی است و با هدف رفع ابهامات و ارتقا کیفیت مقالات تهیه شده است.
شایان ذکر است مقالاتی که تا این لحظه به دبیرخانه کنگره ارسال شده معتبر بوده و بر حسب لزوم نیاز به هر گونه تغییرات، مراتب به اطلاع نویسندگان خواهد رسید و ستاد برگزاری مساعدت لازم را به‌عمل خواهد آورد.

چهارمین کنگره ملی و نخستین کنگره بین‌المللی و میکروبیولوژی کاربردی با رویکرد ویژه در تولید و کاربرد فرآورده‌های میکروبی زیست‌‌فعال در تاریخ 24 و 25 اردیبهشت 1404 به مدت دو روز در مرکز همایش‌های پیامبر اعظم دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد. متقاضیان می توانند با ثبت نام زودهنگام از تخفیف ویژه در هزینه ثبت نام بهره مند شوند. این دوره از کنگره میکروبیولوژی کاربردی توسط دانشگاه اصفهان با همکاری انجمن علوم و فناوری‌های میکروبی ایران برگزار می شود.
 
در ادامه متن دستورالعمل نگارش مقالات در کنگره میکروبیولوژی کاربردی جهت مطالعه ذکر شده است:
 

دستورالعمل نگارش مقاله

مقاله خود را با رعایت موارد زیر تهیه و ارسال کنید:

  1. مقاله خود را به صورت چکیده ارسال کنید.
  2. این کنگره مقالات پژوهشی و با اصالت را قبول می کند، مقالات مروری با محتوای علمی جدید و به روز نیز پذیرفته می‌شوند.

 

مشخصات چکیده ها:

  1. هر چکیده مقاله باید انگلیسی و فارسی باشد و چکیده فارسی باید 250-150 واژه و چکیده انگلیسی نیز ترجمه همسان آن باشد.
  2. از نوک قلم فارسی B Nazanin با اندازه 12 و نوک قلم انگلیسی Times New Roman اندازه 10 آاستفاده شود.
  3. چکیده ها باید با استفاده از نرم‌افزار Microsoft Word با فرمت(*.doc)  از طریق پایگاه همایش ارسال شود.
  4. افزودن 3-1 منبع (Reference) به انتهای چکیده‌ انگلیسی الزامی است و هنگام بارگذاری مقاله در پنجره مربوط قرار داده می‌شود.
  5. در مقالات پژوهشی به ترتیب عنوان، نویسندگان، نشانی آکادمیک، پست الکترونیکی نویسنده مسئول، پیشینه پژوهش (Background)، هدف (Objective)، روش­ها (Methods)، نتایج (Results)، نتیجه گیری (Conclusion) درج شود.
  6. در مقالات مروری ترتیب نگارش محتوا از بخش روش­ها و بعد از آن آزاد است.
  7. قالب نگارش مقالات در صفحه اصلی سایت کنگره در دسترس است.

 

مقاله کامل مروری

  1. نویسندگانی که چکیده مقاله مروری آنان پذیرفته شده است، اختیار دارند مقالات کامل فارسی را در 3000-2500 کلمه و با مجموع 5 شکل و جدول مطابق فرمت بیان شده برای چکیده تهیه کنند و برای داوری و انتشار به نشانی کنگره ارسال کنند.
  2. مقالات پس از ارزیابی در صورت پذیرش توسط کمیته داوری، در مجموعه ای منتشر خواهد شد.
  3. چکیده ها و/ یا مقاله ارسالی باید کامل و بدون نقص تسلیم گردد، به طوری که آماده چاپ باشد. اشکالات علمی، املایی و فنی در داوری تأثیرگذار بوده و همایش مسئولیتی برای رفع عیوب احتمالی ندارد.

 

نکات بسیار مهم:

  1. تعیین شکل ارائه پوستر یا سخنرانی فقط بر عهدۀ کمیته علمی داوران و شورای سیاستگذاری است.
  2. از شخص ارائه کننده،  یک تا حداکثر دو مقاله، اعم از پوستر یا سخنرانی قابل پذیرش است.
  3. عهده دار مکاتبات باید عضو هیات علمی یا کارشناس فنی واحد صنعتی مرتبط) باشد و ارائه کننده ترجیحاً نفر اول مقاله بوده و باید برای حضور در کنگره ثبت نام کرده باشد.
  4. ارائۀ پوسترها و مقالات به صورت فیزیکی و حضوری است و شورای سیاستگذاری اختیار دارد که علاوه بر شکل حضوری، شیوه های دیگر ارائه از جمله در فضای مجازی را بررسی کند و در صورت صلاح­دید هر گونه امکان تازه را بی­درنگ به اطلاع شرکت کنندگان برساند.
  5. همه مقالات پذیرفته شده، پس از ارائه در کنگره، در کتابچۀ (Proceedings) مربوط به خود، به صورت فایل pdf ارائه خواهند شد.
  6. در هنگام ارسال مقاله در پایگاه همایش از ثبت اطلاعات نویسندگان و صحت بارگذاری فایل مقاله (با دانلود و باز کردن آن در صفحه‌نمایش اطلاعات مقاله) اطمینان حاصل کنید.
  7. پژوهشگران باید توجه داشته باشند که این کنگره چکیده ها و مقالات محصول هوش مصنوعی را برای بررسی و انتشار نمی پذیرد. همچنین مقالات نباید از جایی برداشته شده (Copy and Paste) باشند. مسئولیت هرگونه تخطی با نویسنده است و در صورتی که پس از انتشار، گزارشی به دبیرخانه برسد، موضوع پس از بررسی به یکی از کمیته های اخلاق دانشگاهی ارجاع داده خواهد شد.
  8. استفاده از نرم ‌افزار LIP (language Interface Pack) و یا سایر نرم‌افزارهای خطایاب (پژوهشیار) می‌تواند به نویسندگان در خطایابی نگارشی متن کمک کند.
  9. مقالات توسط کمیته علمی و داوران کنگره بررسی شده و نتیجه آن از طریق پایگاه همایش به اطلاع خواهد رسید.
  10. مقالات به صورت سخنرانی و یا پوستر ارائه خواهند شد.
  11. هرگونه ابهام یا اشکال در دستورالعمل‌ها را از طریق تماس با شماره 09357500393 و یا حساب کاربری در شبکه‌های مجازی کنگره (@amcongress_ir) اطلاع دهید.



کد خبر: p00005



تاییدیه (ISC)




فایل های مورد نیاز

محورهای کنگره

میکروبیولوژی محیطی و زیست‌پالایی
بیوتکنولوژی میکروبی
میکروبیولوژی مواد غذایی و تخمیر
میکروبیولوژی پزشکی و دارویی
میکروبیولوژی مولکولی و سیستماتیک
بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی در میکروبیولوژی
اقتصاد و کارآفرینی

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 11.0.1)