شرکت گز شیرین در جمع حامیان کنگره میکروبیولوژی کاربردی


ارسال شده در تاریخ :
شرکت گز شیرین در جمع حامیان کنگره میکروبیولوژی کاربردی

شرکت گز شیرین با بیش از ۱۱۷ سال سابقه تولید گز به جمع حامیان کنگره میکروبیولوژی کاربردی پیوست.


مرحوم حاج میرزا علی شیخ بهایی پس از فعالیت‌های گستره در زمینه تولید، ساخت و فروش گز و شیرینی، گز را جدا از شیرینی‌های دیگر تولید کردند و با نام گز شیرین با شماره تجاری ۱۳۰۴/۲۳۸۲ در سال ۱۳۱۹ ثبت و در روزنامه کثیرالانتشار آن زمان درج نمود.
این شرکت برند برتر مواد غذایی در سالهای ۱۳۸۶ و۱۳۸۷ و۱۳۹۰و۱۳۹۱ در استان اصفهان واستان مرکزی و در سال ۱۴۰۳ -۱۴۰۲ به عنوان منتخب اداره موادغذایی ودارویی اصفهان در وزارت بهداشت است.
در همان سالها استقرار سیستم ایزو 2008-9001 که استاندارد مدیریت کیفیت می‌باشد؛ زمینه را جهت اخذ گواهی ایزو 22000 از UKAS انگلستان که بالاترین استاندارد اروپاست آماده کرد که در بین تولیدکنندگان گز اولین می‌باشد.
پس‌ از آن با تأییدیه از سازمان غذا و دارو آمریکا F.D.A و دریافت گواهی می‌توان اذعان کرد که محصولات تولیدی گز شیرین در حال حاضر دارای استانداردهای منحصربه‌فرد دنیاست. در سال‌های 89-90 به‌عنوان برند برتر گز در استان اصفهان و در سال 91 سرآمد برند در استان‌های اصفهان و استان‌های مرکزی ایران گردید و گواهینامه استاندارد برند 10668 را از TUV آلمان دریافت کرد.
کد خبر: P00039


تاییدیه (ISC)




فایل های مورد نیاز

محورهای کنگره

میکروبیولوژی محیطی و زیست‌پالایی
بیوتکنولوژی میکروبی
میکروبیولوژی مواد غذایی و تخمیر
میکروبیولوژی پزشکی و دارویی
میکروبیولوژی مولکولی و سیستماتیک
بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی در میکروبیولوژی
اقتصاد و کارآفرینی

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 11.0.1)