شرکت فرآورده‌های گوشتی شوکا طعام در جمع حامیان کنگره میکروبیولوژی کاربردی


ارسال شده در تاریخ :
شرکت فرآورده‌های گوشتی شوکا طعام در جمع حامیان کنگره میکروبیولوژی کاربردی

شرکت فرآورده‌های گوشتی شوکا طعام، فعال در زمینه تولید و پخش فرآورده‌های خاص پروتئینی به جمع حامیان کنگره بین المللی میکروبیولوژی کاربردی پیوست.


این شرکت تولید انواع فرآورده‌های گوشتی از جمله سوسیس ،کالباس 40 تا 90 درصد تهیه‌شده از گوشت و مرغ با نام‌های تجاری شوکا و فخاریان دارای علامت استاندارد از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران را بر عهده دارد.
 
نکته‌ی قابل اهمیت این است که تمامی محصولات شرکت، زیر نظر اداره کل نظارت بر مواد غذایی و سازمان دامپزشکی کشور است. این شرکت از تولیدکننده‌های نمونه استانی و کشوری در ساله‌ای متمادی نیز به شمار می‌رود.


تاییدیه (ISC)




فایل های مورد نیاز

محورهای کنگره

میکروبیولوژی محیطی و زیست‌پالایی
بیوتکنولوژی میکروبی
میکروبیولوژی مواد غذایی و تخمیر
میکروبیولوژی پزشکی و دارویی
میکروبیولوژی مولکولی و سیستماتیک
بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی در میکروبیولوژی
اقتصاد و کارآفرینی

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 11.0.1)