شرکت فرآوردههای گوشتی شوکا طعام، فعال در زمینه تولید و پخش فرآوردههای خاص پروتئینی به جمع حامیان کنگره بین المللی میکروبیولوژی کاربردی پیوست.
این شرکت تولید انواع فرآوردههای گوشتی از جمله سوسیس ،کالباس 40 تا 90 درصد تهیهشده از گوشت و مرغ با نامهای تجاری شوکا و فخاریان دارای علامت استاندارد از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران را بر عهده دارد.
نکتهی قابل اهمیت این است که تمامی محصولات شرکت، زیر نظر اداره کل نظارت بر مواد غذایی و سازمان دامپزشکی کشور است. این شرکت از تولیدکنندههای نمونه استانی و کشوری در سالهای متمادی نیز به شمار میرود.