شرکت صنایع شیر ایران، با نام تجاری پگاه، یکی از بزرگترین شرکت های لبنیاتی بزرگ ایران به جمع حامیان کنگره میکروبیولوژی کاربردی پیوست.
این شرکت در سال ۱۳۳۳ تأسیس شده و در حال حاضر دارای ۱۶ کارخانه در ۱۳ استان بزرگ ایران است که پگاه اصفهان یکی از این شعبات است. شیر پاستوریزه اصفهان در سال ۱۳۳۷ تأسیس شد و در طی دو سال راهاندازی شد.
در اواخر دهه چهل، به دلیل تقاضای بالا برای شیر در اصفهان، تصمیم به احداث کارخانه جدیدی با ظرفیت بیشتر گرفته شد. این کارخانه در سال ۱۳۵۱ به بهرهبرداری رسید و ظرفیت تولید آن به ۶۰ تن در روز افزایش یافت.
محصولات شرکت سهامی صنایع شیر ایران از سال۱۳۸۰ با نام تجاری « پگـــاه » عرضه میشوند و محصولات کارخانه اصفهان نیز با نام پگاه اصفهان به بازار راه مییابند.
این شرکت قابلیت دریافت روزانه ۸۰۰ تن شیرخام از مجموع ۱۲۰ کد دامداری و فرآوری و ۵۳۳ نفر نیروی انسانی بیش از ۵۷۰ نوع محصول متنوع را داراست.